0 varer i din kurv

'Tiny Toes' lyserødt

Super sødt pynt til et vidunderligt og uforglemmeligt Baby Shower eller barnedåb. Her finder du fine pynteting og dekorationsartikler til at pynte op i omgivelserne for at skabe den rette stemning til festen. Find balloner, konfetti, guirlander, engangsservice og mange andre søde festartikler i super modern retro design! 

« 1

Pynt til Baby Shower i retro look

Står du og skal pynte op til det mest fantastiske Baby Shower ever er dette pynte tema en rigtig god idé når du er til alt hvad der hedder retro. Serien byder på den vidunderligste engangsservice, dvs. papkrus, paptallerkner og servietter samt fantastiske pynt til bordet og pynt til omgivelserne i de fineste retro farver og mønster. 

Basis farven af de forskellige pynteting er lyserødt med super skønne lilla, hvide, grønne elementer. Prikkerne og striberne på guirlander, dug, invitationer og selvfølgelig paptallerkner, papkrus og servietter er inspireret fra klassisk retro design. 

Tidsløs pynt til Baby Shower i lyserøde nuancer

De fine prikker og farver i lyserøde nuancer er vidunderligt flot og tidsløs. Ligesøm alt andet retro inspireret indretning til bolig og accessoires til indretning er alt pynt til Baby Shower fra denne tema super moderne og giver dig mulighed for at pynte op på et flot måde. 

Samtidig er alt Baby Shower pynt af dette tema meget taknemmlig hvad der angår supplering med eksempelvis bordpynt eller pynt til omgivelserne. De mangfoldige farver gør det nemt at du kan supplere det festlig dækkede bord med eksempelvis lilla servietter eller lyserøde papkrus.  

Retro pynt til Baby Shower med søde baby fødder

At pynte op til en fest med engangsservice og andet pynt i retro design kan være en balance gang. Det kan nemlig være at pyntet ikke afspejler det den festlige begivenhed skal står for. For at dette ikke sker for dig der elsker retro pynt er dette Baby Shower tema udstyret med et typisk baby element: søde baby fødder. 

Du finder de søde babyfødder på de yndige papkrus, paptallerkner, servietter, invitationer, guirlander og selvfølgelig også på strøpynt til bordet. På de flotte hængeguirlander står der endda 'Baby Shower'. Så temaet er et sikker valg til Baby Shower! 

Pynt til Baby Shower til bordet og omgivelserne

Retro temaet til Baby Shower byder på mangfoldig pynt til festen. Du kan trylle en super flot borddækning frem ved at sætte de fine papkrus, paptallerkner og servietter på bord. For at dit Baby Shower oppyntning bliver til en absolut stilrent arrangement kan du supplere borddækning og bordpynt med matchende pynt til omgivelserne. Du finder guirlander i matchende design og farver og mange andre pyntedetaljer som giver hele din oppyntning den sidste finish.

Kort fortalt kan du med Baby Shower pynt fra retro pynte tema trylle en fantastisk ambiente frem som bliver helt sikker til en uforglemmelig minde af en super skøn fest. Find alt dit pynt til Baby Shower i retro design her!    

God fornøjelse!

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro