0 varer i din kurv

Pynt til barnedåb 'Little Girl'

Alt til den perfekte dåb af den lille prinsesse! Dette fine tema med flot pynt til barnedåb byder på yndige servietter, flotte guirlander og bannere, sødt bordpynt og fortryllende paptallerkner til en vidunderlig oppyntning til fest! 

Søde blomster, en lille pipfugl med sin unge i reden og de flotte farver i lyserødt/limegrøn giver barnedåben en meget frisk farve tema. Her finder du alt for at pynte op - i omgivelserne og på bordet.

Se alt det flotte pynt her: 

2

Mor og baby - skønt pynt til barnedåb

Når du har valgt at holde barnedåb i pigeagtige nuancer ligger du med denne pynte tema helt rigtig når festen skal være lidt mere nuanceret i farverne. De friske farver og det yndigt motiv med mor og baby fugl hvor baby fuglen ligger i reden er en fantastisk visualisering af festens begivenhed - dåben.

De fine lyserøde/pink/lilla/limegrønne farver er perfekt til barnedåben som holdes i foråret. Farverne er frisk uden at være for meget eller for kedeligt på den anden side. Temaet byder på alt pynt til barnedåb som gør festen perfekt - guirlander, dekorationer, servietter, paptallerkner bannere og sødt bordpynt. 

Pynt til barnedåb i mange forskellige variationer

Pynte temaet med den lille pipfugl og dens unge byder på mange forskellige dekorationer til at udsmykke bord, loftet og omgivelserne til barnedåb i friske, attraktive farver. Du finder hænge dekorationer, bannere, bordpynt, barnedåbsfigurer, servietter, paptallerkner, guirlander, serpentiner, pynte krystaller - kort sagt alt for at pynte op på en helt perfekt måde. 

De mange farver i pyntet gør at du kan nemt erstatte eller supplere dele af temaet, eksempelvis servietterne med lilla eller helt limegrønne servietter, når du synes at pynte op med det samme motiv bliver for meget. 

Perfekt pynt til barnedåb til den lille pige

Denne pynt til barnedåb er rigtig fint når der skal holdes barnedåb til den lille pige eller måske også til tvillinge piger. Farverne er fantastisk fordi de kan kombineres med alt muligt pynt i mange pige agtige farver - lilla, pink, lyserødt, hvidt, limegrøn. Dette gør temaet meget taknemmelig fordi den er så nemt at supplere med andet pynt som du måske har i forvejen. 

Du finder i hvert fald det helt perfekt pynt til barnedåb til den lille pige i de mange dekorationer dette pynte tema byder på. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro