Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Papkrus & paptallerkner til 1. fødselsdag

Med yndige paptallerkner og søde papkrus kan du dække op til en fantastisk fødselsdagsbord til barnets magiske 1. fødselsdag. Det er super søde når den lille pige eller dreng genkender hverdagens helte, et sødt 1 tal og yndige mønster og motiver på en service som pynter bordet. 

Hernede finder du et stort udvalg af fine paptallerkner, papkrus eller engangskopper i fine farver, med sødt mønster, med eller uden 1 tal og i forskellige størrelser til at gøre dit barnets 1. fødselsdagsbord til en uforglemmelig oplevelse! 

Når der holdes 1. fødselsdag skal der pyntes et flot fødselsdagsbord. Det skal se fantastisk ud og det skal være at rydde op efter festen. Yndige papkrus og fortryllende paptallerkner er med til at gør bordet til et fortryllende fødselsdagsbord og er nemt til at rydde væk bagefter. Ingen opvask og ingen glasskår undervejds på festen. 

For at alle gæster ved at man nu bliver 1. år finder du her skønne paptallerkner og papkrus med yndige motiver, med 1. års tal, i sjove farver og med 'Happy Birthday' og 'Happy 1. Birthday' print på. 

Du kan nemt supplere de flotte papkrus og paptallerkner med yndige serviettersøde guirlander & bannere og matchende fødselsdagslys eller kagepynt.

En fin engangsservice - typisk paptallerkner og papkrus - er en rigtig god idé når du skal holde en børnefødselsdag. Om det nu er den magiske 1. fødselsdag eller en af de følgende - dagen vil altid være helt specielt. Med fine paptallerkner, papkrus og servietter kan du gøre fødselsdagsbordet til blikfang - i stuen, haven eller hvor festen nu skal holdes.

Det er rigtig fin når engangsservice matcher sammen i farver og design - du kan evt. tage et kig forbi de fine pynte serier til 1 års fødselsdagen, hvor du finder matchende festartikler og pynteting til den store dag.  

Måske kan du også vælge at kombinere engangsservicen med porcelains servicen. Især til den 1. fødselsdag giver det rigtig god mening. Du kan eksempelvis placere mindre paptallerkner på en større porcelains tallerken. Børnene, som typisk ikke spiser mere end de lange ventede fødselsdagsmuffins eller lidt af forretten vil være glad for deres hel egen fødselsdagsservice. Og gæsterne kan bagefter nyde maden fra porcelains tallerkner ;)

Udover at paptallerkner, papkrus og servietter er med til at pynte fødselsdagsbord har de en anden stor fordel over for den fine porcelains service. For det første gør det ikke noget når de små børnefinger taber et engangskop på gulvet - det giver ingen glasskår og ingen tab af en del af et værdiful service. Yderligere er det nemt at rydde op efter festen - ingen opvask. Paptallerknerne og papkrus er hurtig smidt ud i en skraldepose...

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.