Indtast 'ROD' ved checkout og spar 5% på din ordre!
GRATIS GAVEINDPAKNING

Kagepynt, muffinsforme & bageudstyr

Næsten alt festpynt, bordpynt, engangsservice, servietter og gaver er klar til festen du skal holde lige om lidt - undtagen kagepynt, kagelys, muffinsforme, muffinpynt og andet bageudstyr? Så tag et kig her på siden - det kan være du finde lige præcis det du står og mangler. 

Du finder et stort udvalg af alt der gør dit festligt bageværk endnu skønnere. Lige meget til hvilken festlig begivenhed dit bageværk skal fremstår som en stor succes - her finder du alt bageudstyr til Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødseldag.

Kagepynt, muffinsforme & bageudstyr

Vi kender det jo alle - kagen og alle andre søde lækkerier er et specielt højdepunkt på enhver fest. Det er også virkelig et specielt øjeblik når det nygiftede par skær i den fortryllende bryllupslagkage eller når yndige cupcakes eller muffins bliver serveret til Baby Shower. 

Og lige præcis derfor er kagepynt, muffinsforme, cupcake wrapper, muffinspynt og alt andet bageudstyr uundværligt til festen - om det nu er Baby Shower, barnedåb, 1. fødselsdag eller børnefødselsdag. 

Muffinsforme, pynt til muffins, muffinspinde, cupcake wrapper 

Noget af de mest serverede lækkerier til festen er helt sikker små kager - også kendt som muffins eller cupcakes. De er også virkelig lækker at spise og lækker at se på. Især cupcakes er tit kunstfærdig pyntet med fortryllende cupcake wrapper, søde muffinspinde og alt muligt spiseligt som bær og bagepynt. 

Men også de søde muffins er uundværligt til næsten enhver fest. Vidunderlige muffinspinde, muffinsforme og selvfølgelig fortryllende muffinspynt gør de små kager til en highlight, især når de er pænt sorteret på en matchende muffin stativ eller etagere. 

Når du er usikker på forskellen mellem muffins og cupcakes kan du læse om de små kager, tilhørende muffinspynt, pynt til cupcakes og lækre opskrifter her

Kagepynt, muffinsforme og bageudstyr til enhver fest

Så når det er sådan at du står og mangler kagepynt med 1 årstal, muffinsforme og tilhørende muffin stativ til Baby Shower, sødt muffinspynt til børnefødselsdag eller vidunderlige kagelys til den ultimative fødselsdagslagkage så finder du her hos PurpleandPink.dk garanteret de rigtige bageudstyr

Måske vil du pynte det festligt dækkede bord med et hyggeligt uhyggeligt piratskib, trylle flotte cupcakes med ballerinaer på toppen frem eller placere fortryllende kagepynt på en super flot 1 års lagkage? Så værsgo' - her på siden finder du et stort udvalg af fortryllende pynte ting til alle søde lækkerier.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.