GRATIS GAVEINDPAKNING

Kagelys, kagepynt & bagning 1. fødselsdag

Når du skal holde den 1. fødselsdag for dit barn gælder det om at pynte op til denne specielle dag og finde på noget fin bageværk som alle de små gæster glæder sig til. 

Du kan servere søde muffins, eller yndige cupcakes eller en fødselsdagskage med kagelys eller et 1 års tal. Det er helt op til dig. I hvert fald skal kagen, muffins og cupcakes pyntes til den store begivenhed. Ligesom festartikler pynter stuen skal små detaljer såsom muffins pinde, muffins forme, muffins wrapper, muffins pynt, kagelys og kagepynt være med til at skabe den rigtige stemning til barnet 1. fødselsdag. 

Når man fylder 1 år skal det også kun ses af alle gæster :) Kagelys, kagepynt og flotte muffinsforme og muffinspynt er derfor uundværligt for at skabe den festlige stemning på fødselsdagsbord. Her finder du alt - fra fødselsdagslys til kagen, festlige muffinsforme og tilhørende pynt, muffinsbæger og andre flotte pynteting til den magiske 1. fødselsdag, børnefødselsdag, Baby Shower eller barnedåb

Her hos Purple & Pink har jeg nogle fine pynteting til fødselsdagens kager, muffins og cupcakes. De fleste er del af en fødselsdags pynte serie, hvor du finder matchende festartikler, engangsservice og andet pynt i matchende farver og design. Du kan evt. tage et kig for at pynte op til den magiske 1. fødselsdag på en måde alt passer fint sammen. Ved siden af de flotte muffinswrapper, muffinsforme, muffinspinde, muffinspynt, kagelys og kagepynt finder du en hel masse andre sjove festartikler. 

For at du kan finde det helt rigtige muffinstilbehør til fødselsdagen har jeg lavet her en lille muffinsguide. Guiden giver en overblik over, hvad forskellen af de forskellige pynteting er. Men først: Hvad er forskellen af det forskellige bageværk som alle ser frem til den festlige lejlighed? For at kunne vælge det helt rigtige pynt dertil kan det være en stor fordel at vide, hvilken forskel der er mellem de søde fødselsdagslækkerier.

Først og fremmest er der selvfølgelig den obligatoriske fødselsdagskage som du kan pynte med et yndigt kagelys eller kagepynt som ved den 1. fødselsdag typisk viser et 1 tal. Yderligere er der de uundværlige muffins og cupcakes. Du kan læse om forskellen mellem muffins og cupcakes her nederst på siden.

Så du kan finde de rigtige pynteting til de søde lækkerier kommer her min muffinguide - eller også pynte guide til muffins:

Muffins forme - runde forme, typisk lavet af tynd bagepapir, hvor dejen kommer ind bliver bagt.

Muffins wrapper - strimler af pap som du kan wrappe omkring de allerede bagte muffins. Typisk er muffins bagt i en muffins bageplade. 

Muffins pynt - herunder forstås tit eksempelvis krymmel, spisepapir eller andet du kan bruge til pyntning af de små lækkerier. Efter at det er cupcakene som bliver pyntet mest burde det egentlig hedde cupcake pynt. Oftest forstås herunder også de små pinde som man kommer ovenpå muffins eller cupcakes.

Muffins pinde - (også muffins pynt), små pinde af træ eller plastik med forskellige motiver som kommer ovenpå muffins eller cupcakes

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.