FRAGT FRA KUN 35,-

Festligt dåbspynt pige

Et barnedåb er en store dag i den lille pigens livet og også i dens forældres. Dåben er det første fest som holdes til æren af den lille baby efter den har set verdens lys og hvor den får sit navn. Ligesom ved alle fester skal der pyntes op efter alle registrer og skabes et vidunderligt flot ambiente til den store dag. Hertil findes der et hav af dåbspynt til pige. 

Her på siden finder du alt dåbspynt til pige jeg har samlet hos Purple & Pink. Selvfølgelig er barnedåbspynten til pigen i de fleste tilfælde i lyserøde nuancer - det fordi dåben omhandler den lille pige. Når du er mere til lidt mere neutrale farver ved Jeres barnedåb så finder du også lidt mere neutral dåbspynt til pige her på siden. 

Dåbspynt til pige - nemt og hurtigt

At pynt op til en barnedåb er ofte ikke helt så nemt. Tit er tiden knap og mange sovnløse natter gør at energien til en stilren og gennemført barnedåb mangler. Der kræves mange forberedelser til dåben som næsten starter allerede når den lille pige er født og forældrene har nok at se til ved at vænne sig til det nye liv. 

Når du er allerede så langt at du har fundet en lokalitet til barnedåb, har skrevet en gæsteliste og har afsendt alle invitationer er du nu fuld i gang med at finde ud, hvordan du kan skabe den rette, baby agtige stemning til pigens store dag.

Her kommer dåbspynt til pige i spillet. Barnedåbspynt til bord og omgivelserne du nemt og hurtig kan købe uden at du skal sidde og klippe og klistre i timevis. Selvfølgelig skal alt de pynteting matche til dåbens tema - derfor vil det fleste dåbspynt til pige være i lyserøde og dertil matchende farver og nuancer. 

Neutralt dåbspynt til pige

Pigen er allerede født og du ved at det er en pige - så ingen tvivl at dåbspynt til pige er meget lyserødt - modsat til et Baby Shower, hvor der findes mange neutrale pynteting fordi babyens køn ikke er kendt endnu eller det skal afsløres ved festen.

Men måske er du ikke ret meget til opdeling af dreng og pige efter farver og vil derfor pynte op i mere diskrete og neutrale farver. Jeg har derfor lidt af neutralt dåbspynt til pige her på siden. 

Sådan finder du det rigtige dåbspynt til pige 

Selvfølgelig er et festligt dækkede bord et højdepunkt ved enhver fest. Men også omgivelserne er med til at gør en barnedåb perfekt. Og så er der også kagepynt du skal tænke på.

For at pynte op til en barnedåb i fine lyserøde nuancer findes der en masse af dåbspynt til pige. Her hos Purple & Pink har jeg valgt at dele de fine pynteting op i  kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde rundt mellem alt de festartikler og flotte dekorationer. Kategorierne er: 

bordpynt,
guirlander, bannere og flagranker,
paptallerkner og papkrus,
servietter,
balloner og
kagepynt.

Enhver kategori byder på dåbspynt til pige. Du finder eksempelvis fortryllende løs pynt til bord, lukseriøse ballonbuketter, søde honeycombs, muffins- og kagepynt, gavebånd til de uundværlige dåbsgaver og meget mere.

Yderligere inspirationer og gode råd mht. til hvordan man pynter op til barnedåb eller hvordan man dækker et festligt bord.  

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

FRAGT FRA KUN 35,-
FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.