0 varer i din kurv

Festligt dåbspynt pige

En barnedåb er en store dag i den lille pigens liv og også i forældrenes. Dåben er den første fest som holdes til ære for den lille baby efter hun har set verdens lys og, hvor hun får sit navn. Ligesom ved alle fester skal der pyntes op efter alle kunstens regler, og skabes en vidunderlig flot ambiente til den store dag. Hertil findes der et hav af dåbspynt til pige. 

Her på siden finder du alt dåbspynt til pige jeg har samlet hos PurpleandPink.dk. Selvfølgelig er barnedåbspynten til pigen i de fleste tilfælde i lyserøde nuancer - det er fordi dåben omhandler den lille pige. Hvis du er mere til de neutrale farver ved jeres barnedåb så finder du også neutral dåbspynt til pige her på siden. 

2

Dåbspynt til pige - nemt og hurtigt

At pynt op til en barnedåb er ofte ikke helt så nemt. Tit er tiden knap og mange søvnløse nætter gør at energien til en stilren og gennemført barnedåb mangler. Der kræves mange forberedelser til dåben som næsten starter allerede når den lille pige er født og forældrene har rigeligt at se til med at vænne sig til det nye liv. 

Hvis du allerede er så langt at du har fundet en lokalitet til barnedåb, har skrevet en gæsteliste og har afsendt alle invitationer er du nu i fuld gang med at finde ud af, hvordan du kan skabe den rette stemning til pigens store dag.

Her kommer dåbspynt til pige i spillet. Barnedåbspynt til bord og omgivelserne du nemt og hurtig kan købe uden at du skal sidde og klippe og klistre i timevis. Selvfølgelig skal alle pynteting matche til dåbens tema - derfor vil det meste dåbspynt til pige være i lyserøde og dertil matchende farver og nuancer. 

Neutralt dåbspynt til pige

Pigen er allerede født og du ved at det er en pige - så ingen tvivl at dåbspynt til pige er meget lyserødt - modsat til et Baby Shower, hvor der findes mange neutrale pynteting da babyens køn ikke er kendt endnu eller det skal afsløres ved festen.

Men måske er du ikke ret meget til opdeling af dreng og pige efter farver og vil derfor pynte op i mere diskrete og neutrale farver. Jeg har derfor lidt neutralt dåbspynt til pige her på siden. 

Sådan finder du det rigtige dåbspynt til pige 

Selvfølgelig er et festligt dækket bord et højdepunkt ved enhver fest. Men også omgivelserne er med til at gør en barnedåb perfekt. Og så er der også kagepynt du skal tænke på.

For at pynte op til en barnedåb i fine lyserøde nuancer findes der en masse dåbspynt til pige. Her hos PurpleandPink.dk har jeg valgt at dele de fine pynteting op i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde rundt i mellem alle festartikler og flotte pynt. Kategorierne er: 

bordpynt,
guirlander, bannere og flagranker,
paptallerkner og papkrus,
servietter,
balloner og
kagepynt.

Enhver kategori byder på dåbspynt til pige. Du finder eksempelvis fortryllende strø pynt til bordet, lukseriøse ballonbuketter, søde honeycombs, muffins- og kagepynt, gavebånd til de uundværlige dåbsgaver og meget mere.

Yderligere inspirationer og gode råd mht. til hvordan man pynter op til barnedåb eller hvordan man dækker et festligt bord.  

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro