0 varer i din kurv

Barnedåbspynt med baby fødder lyserødt

Rigtig flot pynte tema til at pynte op til en uforglemmelig barnedåb til den lille pige. Pynte temaet med de søde baby fødder byder ikke kun på søde paptallerkner og servietter men også til matchende guirlander, cupcake forme og fortryllende barnedåbsfigurer til at dekorere bordet med

Hele temaet er i meget diskrete lyserøde nuancer. Helt rigtig til den lille ny prinsesse. Du kan meget nemt sætte nogle akcenter ved at supplere temaet med pynteting i mere pink farver, eksempelvis med serpentiner med yndige hjerter, og supplere forskelligt pynt til dåb ved at vælge fra denne søde tema. 

« 1

Pynt til dåb med vichy karo

Når en lille ny prinsesse har set dagens lys skal der holdes barnedåb nogle få måneder efter. Hertil skal der selvfølgelig pyntes op i rigtig fine lyserøde nuancer. Pynte temaet her består ikke kun af et sødt motiv - nemlig de yndige baby fødder - men har også en helt klassisk mønster - vichy karo. 

Denne fine mønster kan ses på kanten af de fine paptallerkner, de yndige muffins forme med tilhørende muffin pynt og på kanten af de søde servietter. En rigtig fin kontrast udgør den fine muffin stativ som byder på diskrete prikker i lyserødt. 

Uundværligt pynt til dåb - alt fra serpentiner, pyntekrystaller, barnedåbsfigurer

For at et festlig dækket bord virker som et stilrent arrangement kræver det lidt mere end fine paptallerkner og servietter. Servietterne er nemlig bare en selvfølgelighed. For at skabe den rette stemning på bord byder denne serie på nogle fine detaljer som gør bordet til en uforglemmelig del af festen. 

Lidt konfetti, pynte krystaller, serpentiner og barnedåbsfigurer tryller den enhver bord til et festlig dåbsbord. Med varierende farve nuancer kan du nemt sætte nogle fine akcenter på bord og gør at det hele ikke virker kedeligt men som vil blive omtalt som et fantastisk dåbsbord.

Skab et minde med et fantastisk pynt til dåb! 

Et barnedåb er en mindeværdig fest som spiller en stor rolle i dit barns liv. Ikke kun at det omhandler at blive optaget i den kristne samfund men også om at skabe en god start i livet som man senere kan tale om. Når du viser din lille prinsesse billeder af barnedåben når hun bliver lidt større, vil hun sikker være stolt af hendes vidunderligt flotte barnedåbsbord.

Det er en rigtig god idé at tage mange billeder af dåben. Alt - det festligt dækkede bord, omgivelserne, gæster, dåbskjolen - kort sagt hver eneste detalje skal holdes fast så din lille prinsesse kan sætte sig ind i hendes egen barnedåb. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

 

 

 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro