0 varer i din kurv

'Umbrellafant Girl'

Pynte tema til Baby Shower som holdes til ære for den lille pige. Rigtig fin engangsservice, bordpynt og pynt i de fineste lyserøde farver og med flot Baby Shower motiv med elefant, paraplui og hjerter. 

Når du står og skal holde Baby Shower kan du være sikker på at din oppyntning bliver til en succes med dette flotte Baby Shower pynt med elefanter i de fineste lyserøde nuancer. Du finder alt - fra engangsservice, guirlander, bannere, bordpynt og meget mere!  

2

Baby Shower pynt med elefanter - pynt op med de klassiske motiver

Dette flotte tema til Baby Shower byder på alt, hvad du har brug for oppyntning til det mest fantastiske Baby Shower ever! Du finder alt - fra balloner, guirlander, banner, papkrus, paptallerkner, balloner og mange andre pynteting som viser det samme motiv. Den søde elefant sammen med de andre klassiske Baby Shower symboler. 

Når du er mere til det klassiske så er det sikker en god idé at benytte dig af de mange muligheder dette flotte tema byder på og gør festen til dig og dine veninder til en uforglemmelig begivenhed. Baby Shower pynt med elefanter er i hvert faldt en klassiker til et stilrent og æstetisk Baby Shower!   

Baby Shower pynt med elefanter - alle elsker elefanter! 

Rigtig fin til et Baby Shower er Baby Shower pynt med elefanter. Ikke kun fordi elefanter er søde dyr - nej, de er også et typisk symbol for Baby Shower. Jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor, men elefanter dukker op til rigtig mange Baby Shower og på rigtig mange pynteting til denne fest. 

I hvert fald er elefanter et klassisk motiv til Baby Shower, ligesom hjerter og paraplyen. Og alle tre symboler findes på de flotte paptallerkner, papkrus, guirlander, bannere, bordpynt og andet pynt fra temaet med elefanter i lyserøde nuancer.

Hold et Baby Shower til tvillinge med Baby Shower pynt med elefanter! 

Måske skal du holde et Baby Shower til tvillinge - en lille pige og en lille dreng? Så er det en fantastisk idé at pynte op i både - pige og drenge farver. Med det flotte Baby Shower pynt med elefanter kan du dække bordet festlig ind og pynte op i omgivelserne til den lille pige og den lille dreng. 

Det er helt nemt. Du vælger bare det ønskede antal Baby Shower pynt i lyseblå nuancer fra netop samme serie. Du kan se alt Baby Shower pynt med elefanter i lyserblåt her. Uden at du skal vælge et helt andet tema kan du på denne måde fejre begge - den lille pige og den lille dreng. 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕 

Slåenvej 45, Taulov
7000 Fredericia

CVR nr.: 34255989

Tlf. nr.: +45 30247894
christina@purpleandpink.dk

Sikker betaling med

  • Betal med VISA
  • Betal med Mastercard
  • Betal med Mobile Pay
  • Betal med Maestro