GRATIS GAVEINDPAKNING
Diaper Cake med nusseklud elefant nusseklud elefant grå blekage med sut og plejeprodukter nusseklud med brodering nusseklud elefant på blekagen

Nusseklud Cake

På lager - Levering 3-5.
369,00 DKK
Del på
Flot blekage med nusseklud 'Elephant' fra danske mærket 'My Teddy'

Diaper Cake med nusseklud elefant

Denne søde Diaper Cake indeholder nogle af de virkelige 'must-haves' for enhver baby - noget at kramme med, en sut, lidt til babypleje, en stofble og de uundværlige engangsbleer. Den fine nusseklud elefant med det fine store hoved fra mærket "My Teddy" er den helt rigtige gave til den nyfødte. Den har en ekstra elastik i én af knuderne så sutten nemt kan gøres fast. På maven af elefant nussekluden står ordene "Min første elefant" broderet. En lille plejeprodukt og en stofblé som kan bruges eksempelvis ved amning gøre sættet perfekt som barselsgave...

Nusseklud elefant Diaper Cake er lavet af 

  • ca. 30 engangsbleer af mærket 'Pampers', str. 3 (midi, 4-9kg)
  • 1 stofble fra mærket 'Jollein', 100% bomuld, 75 x 75 cm
  • 1 sut fra mærket 'Nip', silikon, str. 0-6 mdr.
  • 1 elefant nusseklud med fin brodering på maven fra mærket 'My Teddy'
  • 1 små plejeprodukt til babyer

Din Nusseklud Elefant Diaper Cake bliver pakket ind helt gratis!

Den her søde Diaper Cake med den fine elefant nusseklud er den perfekte gave til dåb, fødsel eller baby shower. Den bliver sat på en papskive med matchende silkepapir. Hele ensemblet er flot pakket ind i cellofan og med matchende sløjfer. Så den står festligt klar til at give som gave når den bliver leveret.

Bemærk

Alle Diaper Cakes - også den med elefant nussekluden - er håndlavet og er derfor unikke. Enkelte detaljer kan variere. Det kan eksempelvis være at farven eller mønster på sløjferne eller bleerne. Farven vil dog altid være tilpasset elefant temaet. Det samme gælder plejeprodukterne - jeg tilføjer plejeprodukter alt efter, hvilke jeg har købt. Det er dog selvfølgelig altid plejeprodukter til babyer.

Har du spørgsmål?

Det ville glæder mig, hvis jeg kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have – bare send mig dit spørgsmål her, eller ring til mig på tlf. nr. 30 24 78 94.

For dit barns sikkerhed

Nusseklud elefant Diaper Caken er ikke et stykke legetøj. Den indeholder enkelte dele, som ikke er egnet til legetøj for børn i alderen fra 0 til 36 mdr. Dette kan f.eks. være elastikker, nåle, tape osv. 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.