GRATIS GAVEINDPAKNING

Bordkort & bordkortholder

Når der holdes fest er det festlig dækkede bord en slags højdepunkt. Det er nemlig her hvor gæsterne nyder lækkerierne, hygger med de andre og oplever den store begivenhed. Om det nu er Baby Shower, barnedåb eller fødselsdag - det er altid en god idé at fordele pladser så alle gæster føler sig velkommen. 

Ved et Baby Shower kan selve fordeling af pladser har noget at gøre med de sjove Baby Shower lege, ved en barnedåb kan det være en god idé at blande gæsterne og ved en fødselsdag er ethvert barn glad for sit helt eget navneskiltet på bordet. Så det er derfor bordkort og bordkortholder er et fantastisk redskab til enhver fest. 

Bordkort & bordkortholder som bordpynt

Udover at være et praktisk redskab ved enhver fest er bortkortholder og bordkort samtidig rigtig fint pynteværk. Når de flotte bordkortholder matcher til hele festens tema og bordkort er lige så flot som alt andet pynt der gør omgivelserne og bordet til noget helt særligt, så kan du på en fin måde fortrylle dit bord til et stilrent pynte arrangement. 

Men er det altid nødvendigt at der kommer bordkort og bordkortholdere på bordet? Det er det sikkert ikke. Der findes nogle rigtig flotte bordkort som er pynt nok i sig selv - de behøver slet ikke en bordkortholder. Så det er altid en god idé at finde på nogle fine bordkort når du holder Baby Shower, barnedåb eller fødselsdag.

Bordkort med navn, foto eller som sommerfugl

Lige som bordkortholder kan bordkort være rigtig festligt og individuelt. Her tænker jeg eksempelsvis på yndige små papkort som fastgøres på en vinglas eller fortryllende små bordkort med foto af gæsterne, eller bordkort med finurlig skrevet navne. Ved siden af flotte servietter og alt andet pynt på bord står sådan nogle fine bordkort frem som del af det festlige bordpynt.

Det er faktisk kun fantasien som sætter grænsen til hvordan bordkort til de forskellige festlige begivenheder kan se ud. Ved et Baby Shower ser man typisk bordkort med motiver som er baby relateret. Det samme gælder barnedåben. Her tænker jeg på bordkort i form af søde sutter, papkort med babyvedhæng osv.

Bordkortholder og bordkort til enhver smag

Alt efter hvilken slags bordkort du beslutter dig for findes der matchende bordkortholder til såfremt dette er nødvendigt. Der findes flotte klemmer og diamanter som bordkortholder, bordkortholder med motiver som understreger festens tema og meget mere. 

Alt efter om du holder Baby Shower, barnedåb eller fødselsdag kan det være forskellige bordkort og bordkortholder der passer til netop din fest. Finurlige glaskort som nemt kan fastgøres på et glas, handskrivede manilamærker, søde foldekort, klistermærker, vedhæng til at skrive navn på - kort fortalt, der findes bordkort og tilhørende bordkortholder i mange former, farver og designs. 

Bordkortholder og bordkort til Baby Shower, barnedåb, fødselsdag

Her hos PurpleandPink.dk finder du masser af bordpynt, pynt og festartikler til Baby Shower, barnedåb og fødselsdag. For at gøre det nemt for dig at finde netop de bordkort og bordkortholder som matcher til din fest og festens tema har jeg lavet nogle enkelte kategorier, hvor du kan finde fortryllende bordkort og bordkortholdere som matcher dertil.

Alt efter om du nu skal holde et Baby Shower, barnedåb eller fødselsdag kan du kigge forbi her: 

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

 

 

 

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.