GRATIS GAVEINDPAKNING

Barnedåb bordpynt og pynteting til festen

Bordpynt til barnedåb? Så er du her på den helt rigtige sted! Her hos PurpleandPink.dk finder du et hav at pynteting til at arrangere en uforglemmelig dåbsfest. Du finder alt for at matche Jeres barnedåbs tema til enten den lille dreng eller den lille pige.

Om det nu er vidunderlig flotte guirlander, pynteting til loftet, invitationer eller inspiration til dekoration - bare klik dig igennem vores kategorier og find de flotteste ideér til Jeres dåbsfest! Når du vil skaffe dig en overblik over bordpynt til barnedåb og alle de andre flotte pynteting kan du se vores stort udvalg nedenunder:

Bordpynt til barnedåb - alt pynteting til fantastisk borddækning og pynt til omgivelserne!

Helt klart er det festligt dækkede bord en af enhver barnedåbs højdepunkte. Her afspejles festens tema og det er også her, hvor gæsterne nyder de unikke lækkerier, hygger sig omkring den lille ny pige eller dreng og fortæller de sjoveste anekdoter. Så bordet er et slags omdrejningspunkt af festen når den officielle procedure er over. 

Og det er lige præcis netop derfor at det rigtige bordpynt til barnedåb, fortryllende tilbehør og accessoires er utrolig vigtigt til festens succes. Det er nemlig netop alt der pynter bordet som er med til at skabe den rette stemning og understreger netop det tema I har valgt til dåben. 

Bordpynt barnedåb og pynteting til barnedåb- hvad er det egentlig?

Der findes mange pynteting til en masse af forskellige festlige begivenheder. Skal du holde et fortryllende Baby Shower, en magisk 1. fødselsdag eller en sjov teenagerfødselsdag? Alt efter festens formål findes forskellige pynteting som understreger festens tema.

Ved en barnedåb er bordet en væsentlig detalje af festen og derfor skal der også bordpynt til barnedåben. Men hvad lige præcis skal der som bordpynt til barnedåb på bordet? Selvfølgelig skal du have nogle yndige pynte figurer eller barnedåbsfigurer, konfetti og strøpynt i matchende farver og design, evt. serpentiner og en flot 'centerpiece' ligesom eksempelvis dette flotte bordpynt med elefanten som findes også i lyserødt.

Udover bordet er det omgivelserne som er med til at tage gæsterne med på rejse i barnedåbens univers. Så ligesom borddækning til barnedåb gælder det også at stuen eller den lokale hvor dåben nu skal holdes, dekoreres på en festlig måde.

Hertil kan du bruge flotte guirlander, bannere, balloner, ophæng og serpentiner. Det er kun din egen fantasi som sætter grænsen hvilke pynteting og dekorationer der skal bruges :) 

Pynteting til barnedåb - bordpynt, pynteting til omgivelserne og så meget mere 

Når barnedåben står lige foran døren, alt det officielle er overstået og I er klar til alt det officielle, så er det måske bare de pynteting til barnedåb I mangler. Pynteting - det er alt muligt pynt. Bordpynt til barnedåb, pynt til omgivelserne, kagepynt, måske gaveæsker til dåbsmandlerne og andet. 

For at du ikke skal scrolle hele denne side igennem når du er på udkig efter eksempelvis nogle flotte guirlander, har jeg lavet nogle kategorier hvor du nemt og hurtig kan finde alle pynteting til barnedåb: 

Jeg er sikker på at du finder her lige præcis det du står og mangler.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

 

GRATIS GAVEINDPAKNING
FRI FRAGT OVER 499 DKK
PERSONLIG KUNDESERVICE PÅ 3024 7894
UNIKKE OG HÅNDLAVEDE DIAPER CAKES
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.