FRAGT FRA KUN 25,-

Barnedåb bordpynt og pynteting til festen

Bordpynt til barnedåb? Så er du på det helt rigtige sted! Her hos PurpleandPink.dk finder du et hav af pynteting til at arrangere en uforglemmelig dåbsfest. Du finder alt for at matche Jeres barnedåbs tema til enten den lille dreng eller den lille pige.

Om det nu er vidunderlige flotte guirlander, pynteting til loftet, invitationer eller inspiration til dekoration - bare klik dig igennem vores kategorier og find de flotteste ideér til Jeres dåbsfest! Få dig et overblik over bordpynt til barnedåb og alle de andre flotte pynteting i vores store udvalg herunder:

Bordpynt til barnedåb - alt pynteting til fantastisk borddækning og pynt til omgivelserne!

Det festligt dækkede bord er helt klart en af enhver barnedåbs højdepunkter. Her afspejles festens tema og det er også her, hvor gæsterne nyder de unikke lækkerier, hygger sig omkring den lille ny pige eller dreng og fortæller de sjoveste anekdoter. Så bordet er et slags omdrejningspunkt for festen når den officielle procedure er over. 

Og det er netop lige præcis derfor at det rigtige bordpynt til barnedåb, fortryllende tilbehør og accessoires er utrolig vigtigt for festens succes. Det er alt der pynter bordet som er med til at skabe den rette stemning og understreger netop det tema I har valgt til dåben. 

Bordpynt barnedåb og pynteting til barnedåb - hvad er det egentlig?

Der findes mange pynteting til en masse af forskellige festlige begivenheder. Skal du holde et fortryllende Baby Shower, en magisk 1. fødselsdag eller en sjov teenagerfødselsdag? Alt efter festens formål findes der forskellige pynteting som understreger festens tema.

Ved en barnedåb er bordet en væsentlig detalje af festen og derfor skal der også bordpynt til barnedåben. Men lige præcis hvad skal der på bordet som bordpynt til barnedåb? Selvfølgelig skal du have nogle yndige pynte figurer eller barnedåbsfigurer, konfetti og strøpynt i matchende farver og design, evt. serpentiner og en flot 'centerpiece' ligesom eksempelvis dette flotte bordpynt med elefanten som findes også i lyserødt.

Udover bordet er det omgivelserne som er med til at tage gæsterne med på rejse i barnedåbens univers. Så ligesom borddækning til barnedåben gælder det også at stuen eller det lokale, hvori barnedåbsfesten nu skal holdes, dekoreres på en festlig måde.

Hertil kan du bruge flotte guirlander, bannere, balloner, ophæng og serpentiner. Det er kun din egen fantasi som sætter grænsen for, hvilke pynteting og dekorationer der skal bruges :) 

Pynteting til barnedåb - bordpynt, pynteting til omgivelserne og så meget mere 

Når barnedåben står lige for døren og alt det officielle er overstået, så er det måske bare  pynteting til barnedåb I mangler. Pynteting - det er alt muligt pynt. Bordpynt til barnedåb, pynt til omgivelserne, kagepynt, måske gaveæsker til dåbsmandlerne og andet. 

For at du ikke skal scrolle hele denne side igennem når du er på udkig efter eksempelvis nogle flotte guirlander, har jeg lavet nogle sider, hvor du nemt og hurtig kan finde alle pynteting til barnedåb: 

Jeg er sikker på at du her finder lige præcis det du står og mangler.

God fornøjelse! 

💕 💕 💕

 

FRAGT FRA KUN 25,-
ALTID FRI FRAGT OVER 699 DKK
LYN HURTIG LEVERING
PERSONLIG KUNDESERVICE
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.
Siden her bruger cookies, det accepterer du når du bruger siden. Læs mere under Persondatapolitik.